De 4 bedste Thai Dating Hjemmesider Til At Møde Thailandske Kvinder

Her på siden finder du de 4 bedste Thai Dating Hjemmesider

Det har aldrig været nemmere at møde Thailandske kvinder

Thai Dating er ikke et nyt fænomen – tværtimod har det eksisteret i mange år. Ved Thai Dating forstås det, at udenlandske mænd finder sammen med kvinder fra Thailand. Dette kan der være mange årsager til. De thailandske kvinder kan eksempelvis søge efter et liv i bedre og tryggere rammer (som vi har her i Danmark).

Indbyggerne her i Danmark har som udgangspunkt et meget større økonomisk råderum, sammenlignet med en kvinde fra Thailand. Desuden har vi også en stor velfærdsstat vi kan benyttes os af  ved lejlighed.

Som internettet er i dag, har der aldrig været flere muligheder. En Google søgning på “Thai Dating” fremkalder flere end 670.000.000 resultater, og det er vel mere end rigeligt. Det er langt fra alle resultaterne i søgemaskinen der kan bruges til noget. Heldigvis har vi gjort det let for dig, og samlet de mest brugbare hjemmesider, med korte beskrivelser af fordele o.lign. foroven.

I

3131+ online

Masser af kvinder fra Thailand & Filippinerne
Få et billigt premium-medlemskab
Skandinaviske mænd er MEGET populære
Kan benytte gratis og betalt
I

4167+ online

EKSTREMT mange kvinder fra Asian + Filippinerne
Hundredevis af nye medlemmer HVER uge
Kvinderne ønsker at finde partner fra udlandet
Kan benytte gratis og betalt
I

5439+ online

Hjemmeside med FLEST Fillipinske kvinder
En af de største internationale datingsider
De filippinske kvinder ELSKER danske mænd
Kan benytte gratis og betalt
I

4732+ online

Nok den STØRSTE Internationale datingside
Proppet med kvinder fra de Baltiske lande
Opret dig hurtigt, og se smukke profilbilleder
Kan benytte gratis og betalt

Derfor er disse 4 thai dating sider valgt

Herunder kan du finde mere uddybende og detaljerede beskrivelser af hjemmesiderne, som er valgt foroven. Find den thai dating hjemmeside du bedst kan lide – vi har gjort forarbejdet, og fundet nogle af de bedste frem.

ThaiCupid

Den sikre Thai Dating hjemmeside

Er du ny indenfor Thai Dating, er ThaiCupid det bedste sted at vælge. Som hjemmesidenavnet afslører, fokuseres der 100% på Thai Dating på denne hjemmeside – altså kunsten at skabe par mellem Thailandske kvinder og udenlandske mænd.

Hjemmesiden  drives af firmaet Cupid Media, som har meget erfaring med online dating. Du er derfor sikret en sikker hjemmeside, hvor alle dine oplysninger behandles forsvarligt. Desuden er det nok på denne side, du finder aller flest kvindelige Thai medlemmer.

Det er gratis at oprette en profil, hvorefter du kan begynde din søgen efter thai kvinder. Indsætter du et profilbillede af dig selv, kan du (efter godkendelse) se andre medlemmers billeder i fuld størrelse. Kræver betalt premium medlemskab for at kunne kommunikere med andre medlemmer, medmindre de selv har et premium medlemskab.

AsianDating

Mød kvinder med et asiatisk/thailandsk udseende

Hvis du også har lyst til at skabe kontakt til andre asiatiske kvinder end Thailændere, er denne side lige noget for dig. Der findes selvfølgelig tonsvis af thai kvinder som er klar til at date dig – men der findes også kvinder fra mange andre asiatiske lande. Eksempelvis Filippinerne, Vietnam, Japan, Kina og mange flere.

AsianDating bryster sig af enorme 2.000.000 medlemmer registeret, hvilket er rigtig mange. Det givre sig selv. AsianDating drives af et stort internationalt firma, så her kan du også bevæge dig rundt fuldstændig sikkert.

For at kunne komme i kontakt med andre medlemmer kræver det, at du har et betalt medlemskab (kan fås fra ca 83dkk per måned, ved køb af et længerevarende medlemskab). Medmindre en kvinde med et medlemskab skriver til dig først, så kan I sagtens kommunikere.

Betaler du for et medlemskab, vil du få en lang række fordele som eksempelvis større synlighed overfor de kvindelige profiler.

FilipinoCupid

Til dig der vil møde Filippinske og Thailandske kvinder

Som navnet på hjemmesiden afslører, fokuseres der ikke på Thailandske kvinder her – dog har jeg valgt at tage den med alligevel. Efter min mening, er der ikke den store forskel på kvinder fra Thailand og Filippinerne. Kvinder fra begge lande vil i høj grad finde kærligheden udenfor landets grænser, og mange af dem benytter online dating til dette.

En af de største fordele ved at bruge denne hjemmeside er selvfølgelig antallet af medlemmer – her finder du flere end 3.000.000 medlemmer. Det skulle være nok til at tilfredsstille selv den mest kræsne mand. De fleste kvindelige medlemmer er selvfølgelig fra Filippinerne (eller af filippinsk ophav), men der er også mange thai kvinder registreret.

Ligesom med de 2 foregående hjemmesider, findes der oven i købet en Smartphone app du kan downloade. (Dog ikke til iPhone, kun Android telefoner).

InternationalCupid

Hvis du vil smage lidt på det andet imens du Thai Dater

Lad os bare få det på det rene; InternationalCupid er en international datingside, som ingen fokus har på asiatiske eller thai kvinder. Jeg har inkluderet den alligevel. For det første, er der rigtig mange thailandske kvinder, som har registreret sig. (Et hurtigt kig mens jeg skriver denne artikel viser, at der p.t. forefindes 1000+ thai kvinder klar til at date dig).

Søgeresultatet skriver kun 1000+ fordi der er flere end 1000, så tallet kan reelt være meget højere. 

For det andet, så kan det jo være, du får lyst til at komme i kontakt med andre end thailandske og asiatiske kvinder – og her er der jo et væld af muligheder. Meget større, end hvis du registrerer dig på eksempelvis ThaiCupid, hvor der fokuseres på thai dating.

På InternationalCupid kan du ikke blot lykkes med Thai Dating – men du kan møde kvinder fra hele verden. Der er især mange kvinder fra Rusland og Østeuropa også.

4 anbefalinger til dig, der vil igang med Thai Dating & møde Thailandske Kvinder

Benyt altid en anerkendt hjemmeside til Thai Dating

Der findes, som nævnt foroven, RIGTIG mange forskellige hjemmesider der tilbyder Thai Dating. Den vigtigste anbefaling til dig er, at du skal vælge en hjemmeside, som er anerkendt. Gerne med mange år på bagen også. For det første, vil du på disse sider finde mange medlemmer, og det er en af de største faktorer ifht. din succes. Jo flere medlemmer du finder, jo flere kan du skrive til, og jo større er din chance for at finde den rigtige thai kvinde. 

Er du stødt på en hjemmeside, hvor det virker liiige lidt for godt til at være sandt? Så er det sandsynligvis fordi det er rigtigt. En NY dating-hjemmeside kan ikke præsentere tusindvis af nyligt registrerede kvindelige thai kvinder, uden at der er noget lusket på spil.

Når du har fundet den rigtige hjemmeside, køb da et medlemskab

Selvom vi alle sammen gerne vil spare penge, er det ikke på dette område, du hjælper dig selv. Hvis du er seriøs omkring din Thai Dating, bør du erhverve dig et betalt medlemskab. På langt de fleste anerkendte thai-dating hjemmeside gælder det, at enten du eller modtager skal have et betalt medlemskab – ellers kan I ikke kommunikere. Et betalt medlemskab sikrer dig, at du kan kontakte ALLE, og du kan benytte dig af alle hjemmesidens funktioner.

Desuden skal du huske på: du er i konkurrence med mange mænd, der søger det samme som dig. Skil dig ud med et såkaldt Premium medlemskab (betalt), så du øger synligheden af din profil m.m.

Udfyld din profil grundigt og tiltalende, med nye billeder

Forestil dig dette. Du er en Thai kvinde, på udkig efter en sød udenlandsk (måske dansk?) mand, du kan forelske dig i. Du ser en profil der umiddelbart virker interessant, og klikker på den. Herefter bliver du mødt af en fuldstændig tom profil, og kan intet læse nærmere om personen bag. Ved du hva’  der så sker?

Så forlader hun profilen igen. Hvis det er noget som IKKE mangler på datingsider, så er det andre mandlige profiler. Derfor anbefales det, at du udfylder din profil så godt som muligt med dine fysiske karakteristika (hårfarve, højde, skægvækst m.m.) – men selvfølgelig også dine personlige kendetegn. Hvad kan du lide at lave i fritiden? Hva’ er din yndlingsfilm? Din livret? Hva’  kan du tilbyde din kommende thai kvinde?

Identificer scammers og snydere, før de laver nogle tricks

Den første ting du aldrig må gøre er, at sende penge til én, du ikke har mødt endnu. Der findes (desværre) stadigvæk masser af personer med lave moraler, der ynder at benytte datingsider til deres snyderier. Det kan eksempelvis være, at de indleder en længerevarende dialog med tilsyneladende gode intentioner – men så finder man senere ud af, at det hele var et spil for galleriet.

Eksempelvis bør du være opmærksom på de piger, der efter en kortvarig kontakt begynder at fortælle dig, at de elsker dig eller lignende. Dette sker desværre på alle dating-sites, samt de Thai Dating sider du måtte afprøve.

Heldigvis udvikles teknologien hele tiden, så ejerne af hjemmesiderne kan komme dem til livs meget hurtigt. Langt de fleste har en “anmeld” funktion, så den pågældende bruger kan anmeldes for snyd. Herefter kan deres personlige IP-adresse blive banlyst.

I

3131+ online

Masser af kvinder fra Thailand & Filippinerne
Få et billigt premium-medlemskab
Skandinaviske mænd er MEGET populære
Kan benytte gratis og betalt