Se de 4 Bedste Russiske Datingsider Til At Møde Russiske Kvinder

Her er de 4 bedste russiske dating sider

Det har aldrig været så nemt som det er nu, at stifte bekendtskab med russiske kvinder

Russisk dating er ikke noget nyt. Dog har det til dato aldrig været nemmere at komme igang med russisk dating – det kan gøres lige fra komforten af din sofa. Der findes utallige af hjemmesider, der fokuserer på at hjælpe russiske kvinder i kontakt med mænd fra udlandet (og især mænd fra Danmark). 

Der kan være en række af udfordringer forbundet med at bo i Rusland. Økonomiske udfordringer og en relativ usikker fremtid kan alle være en faktor til, at mange kvinder søger kærligheden udenfor Ruslands grænser. Hvorimod vi her i Danmark kan bryste os af et stort velfærdssamfund, hvor der bliver taget hånd om alle mennesker. 

Der foregår enormt meget russisk dating på internettet. En Google søgning efter “russisk dating” viser således flere end 7.000.000 resultater. Det kan være en jungle at finde rundt i. Derfor har jeg gjort fodarbejdet for dig, og herunder samlet de 4 bedste datingsider, hvor du kan møde russiske kvinder. Det er nødvendigvis ikke specifikke russiske datingsider, men de sider hvor jeg har erfaret, at du har størst chance for at finde og skabe kontakt til den helt rigtige russiske kvinde.

I

1275+ online

Smukke & Meget Aktive Russiske kvinder
Kvinderne ELSKER Danske mænd!
EKSTREM Hurtig oprettelse!
Kan benytte gratis og betalt
I

1587+ online

Flest kvinder fra Rusland
Få et billigt premium-medlemskab
Skandinaviske mænd er MEGET populære
Kan benytte gratis og betalt
I

991+ online

Smukke kvinder fra Baltikum + Rusland
Billigt og enkelt Premium-medlemskab
Unik hjemmeside & SMUKKE Kvinder!
Kan benytte gratis og betalt
I

4732+ online

Nok den STØRSTE Internationale datingside
Proppet med kvinder fra Rusland
Opret dig hurtigt, og se smukke profilbilleder
Kan benytte gratis og betalt

Derfor er disse 4 russiske datingsider valgt

I teksten herunder, kan du finde uddybende forklaringer om de 4 ovenstående hjemmesider. Jeg har gjort det kedelige forarbejde for dig. Jeg har researchet utallige af russiske datingsider, og jeg er overbevist om, at du ikke behøver andre end én af disse. Vælger du derfor en af disse, vil du have stor chance for at lykkes med din russiske dating.

Find den Russiske datinghjemmeside der tiltaler dig mest!

MeetNiceRussian

Hvis du ikke kender til MeetNiceRussian, så kan du godt forberede dig på en glædelig overraskelse. Jeg tror aldrig jeg har prøvet en hjemmeside som denne, hvor de kvindelige medlemmer er SÅ aktive (og lækre, for den sags skyld). Første gang jeg prøvede denne, så gik der ikke mange minutter fra jeg har færdiggjort min profil, til jeg fik de første beskeder fra interesserede kvinder. Og det er altså ikke fordi jeg ser unormalt godt ud…jeg er ganske normal.

Jeg har en idé om, at mænd fra Danmarks (og Skandinavien) er i RIGTIG høj kurs herinde. Kvinderne ønsker at finde kærligheden udenfor Rusland – af mange forskellige årsager. Fælles for dem er dog, at de formentlig ønsker sig en stabil fremtid, naturligvis med en sød mand.

MeetNiceRussian har mange forskellige funktioner, som du kan benytte dig af. For eksempel kan du live chatte med andre medlemmer. I kan video chatte, du kan sende blomster og meget mere. En fed funktioner er deres webcam-funktioner. Her kan du se, om der er andre kvinder online, og video chatte med dem over webcam, lige når du har lyst!

 

RussianCupid

Til dig der vil møde en smuk russisk kvinde hurtigt

Hvis du ikke har beskæftiget dig med Russisk dating før, er dette en oplagt hjemmeside for dig at vælge. Du finder flere end 1.5 millioner medlemmer, hvoraf langt størstedelen af kvinderne er enten bosat i Rusland eller med ophav i Rusland. På denne hjemmeside fokuseres der udelukkende på at sætte russiske kvinder sammen med udenlandske (og danske) mænd.

RussianCupid drives af det store, internationale og anerkendte firma CupidMedia, som driver en lang række online dating hjemmesider. Ved at benytte en hjemmeside fra dette firma, er du sikret en 100% sikker oplevelse. Du får god kundeservice, og hvis du vælger at købe et betalt premiumabonnement, får du virkelig mange fordele med på vejen.

Du kan ganske gratis oprette en profil, og begynde at udforske hjemmesiden og medlemmerne. Hvis du sætter et profilbillede ind af dig selv, kan du se andre medlemmers billeder i stort format. Det kræver et premium medlemskab for at kunne kommunikere, men har du et, så kan du kontakte alle de russiske kvinder, som du har lyst til.

SingleRussianWoman

Til dig der vil møde naturlige russiske kvinder i en lind strøm

Single-Russian-Woman er et oplagt valg at tage ifb. russisk dating. Denne hjemmeside har eksisteret i mange år, og slog for første gang dørene op i 2002. Siden da er der kommet tusinder og atter af tusinder kvindelige russiske singler til, som alle ønsker at finde kærligheden udenfor Rusland. Ellers var de vel ikke på en international dating side?

Faktisk så sikrer Single Russian Woman dig, at samtlige af kvinderne på hjemmesiden søger en kærlig mand at indgå i et seriøst forhold med. På hjemmesidens forside finder du en række succeshistorier, fra tidligere medlemmer, som har fundet kærligheden. 

Du finder russiske kvinder fra hele verden, som er klar til at gå igang med et dating eventyr. Betaler du for et premium abonnement, får du også her en masse fordele med i købet – eksempelvis får du stillet en god support til rådighed, og du kan sende et ubegrænset antal af breve til andre medlemmer.

InternationalCupid

Til dig der ikke er helt sikker på, at du kan nøjes med russisk dating og russiske kvinder.

Det virker måske en smule søgt, at have en “normal” international datingside med på listen over de bedste russiske datingsider. 

Alligevel mener jeg, at den kan medtages – for det første fordi, der findes MANGE russiske kvinder herinde. En søgning efter russiske kvinder viser, at der findes flere end 1000+ og det betyder jo som sagt, at der reelt set kan være mange flere. Mange af dem der kom frem på side 1 af søgeresultaterne er markeret som nye – og det tyder på, at der kommer flere russiske kvinder til siden dagligt.

Hos InternationalCupid kan du også møde kvinder fra hele verden, og mon ikke at du kan finde en sød og tiltalende russisk kvinde, blandt de 1000vis af profiler som er herinde?

Det kunne jo være, at du en dag fik lyst til at have kontakt med kvinder fra andre lande end Rusland, og du får ikke et meget bedre udvalg en herinde. Der findes mere end 1 million medlemmer fra hele verden.

4 Anbefalinger til dig, der vil møde russiske kvinder via russisk dating

Brug altid en anerkendt, sikker og pålidelig hjemmeside til russisk dating

Der findes en uoverskuelig stor mængde af russiske datingsider på internettet. Desværre findes der også nogen, som ikke har rent mel i posen, og som kun er ude på at få fat i dine hårdt tjente penge. Uden at yde nogen reel dating-service. Så hvordan sikrer du dig, at det er en pålidelig hjemmeside?

Vælg en hjemmeside, der har eksisteret i mange år. Hvis en hjemmeside snyder systematisk, får de sjældent lov til at eksistere i længere tid. Vælg derfor en som har været på banen i mange år. Der er også en relativt stor chance for at finde mange medlemmer på siden, når den har været på markedet i mange år – og det er jo godt for dig.

Vær opmærksom på hjemmeside, der bruger utallige af supermodel-lignende billeder, for at tiltrække dig. Hvis en hjemmeside er relativt ny, og de reklamerer med tusindvis af single russiske kvinder som ligner modeller, kan det være at du liiige skal undersøge den nærmere, inden du betaler for noget i hvert fald.

Når du har fundet den rigtige hjemmeside, bør du investere i medlemskab

Det kan godt virke temmelig fristende, at prøve og finde en russisk datingside, hvor du ikke skal betale for noget som helst. Det kan også være at du lykkes – men jeg har til dato ikke set en sikker, pålidelig hjemmeside med masser af RIGTIGE medlemmer, hvor du ikke skal betale for et eller andet. Et rigtigt firma, som driver en oprigtig russisk datingside, skal vel også tjene penge?

En anden ting; når du har et betalt medlemskab, får du altid flere fordele ud af det. Det kan være øget synlighed blandt andre profiler, adgang til oversættelser, video-chat, beskedtjenester eller noget helt andet. Husk på, at der på alle datingsider findes en masse mænd, der vil det samme som dig. Det handler i den grad om at skille sig ud.

Med et betalt medlemskab er de fleste datingtjenester også klar til at yde en god service til dig, så du kan få hjælp, hvis du får brug for det.

Udfyld din profil grundigt, og benyt flere (gode) billeder

Langt de fleste russisk datingsider er indrettet sådan, at flere kvinder nok skal få set din profil på et tidspunkt. Især hvis du har et profilbillede af dig selv, fremfor hvis du ikke har nogen billeder overhovedet.

Når de kvindelige besøgende havner på din profil, er det vigtigt, at du har skrevet noget om dig selv. Gerne interessant også!

For det første, bør du udfylde alt det, som datinghjemmesiden foreslår. Det første plejer at være dine fysiske karakteristika som f.eks. hårfarve, din højde, kropsbygning og lignende. Udfyld alt dette, så de besøgende kan danne sig et korrekt billede af personen bag profilen (dig).

Det næste du skal gøre er, at udfylde din profiltekst. Skriv om dig selv. Det kan være svært, at sætte sig ned og begynde at skrive en hel profiltekst – så derfor kan du med fordel tilføje noget løbende. Start med det du lige kan komme på, og herefter kan du tilføje informationer løbende. Hvad kan du lide at lave i din fritid? Din livret? Hvad laver du om søndagen? Hobbyer? Hvilke dyr kan du lide? Sportsfan?

Find selv på flere – du kender trods alt det bedste ved dig selv.

Lær at identificere snydepelse og scammers i din russiske dating

Der findes utallige af personer, som benytter forskellige russiske datingsider til deres snyderier. Deres mål er altid det samme: at få skrabet penge ud af dig, på en eller anden måde. Det kan eksempelvis foregå på denne måde:

Personen opretter en profil, og udgiver sig for at være en russisk kvinde der søger kærligheden i udlandet. De indsætter nogle “udfordrende” billeder på sin profil, og skriver en nogenlunde normal profiltekst. De går ind på en masse forskellige mandlige profiler og udviser interesse – og det er oftest dem som har premium medlemskab de går ind på. (Snyderne ved, at dem med premium medlemskab kan begynde en samtale). 

Herefter vil en procentdel af mændende uundgåeligt starte en samtale op med “den russiske kvinde”, og her indledes det reelle snyderi. Det kan tage lang tid – flere måneder. De forsøger at indlede et følelsesmæssigt forhold med manden, og vil på et eller andet tidspunkt have nogle penge. Det kan f.eks. være de vil have du sender dem 1000$, så de kan komme og besøge dig.

Heldigvis er der en meget simpel måde at undgå dette på – send aldrig nogen penge til personer, du ikke har mødt. Hvis du bemærker, at kvinden hurtigt begynder at sige “overdrevne” ting, så bør du være en smule opmærksom. Det er ikke muligt at vide, om hun elsker dig efter I har skrevet sammen i 3 uger – men følg din intuition, så skal det hele nok gå.

Er du i tvivl kan du altid kontakte den pågældende russiske datinghjemmeside. De kan hjælpe dig med at finde ud af, om personen er reel eller en snyder.

I

1275+ online

Smukke & Meget Aktive Russiske kvinder
Kvinderne ELSKER Danske mænd!
EKSTREM Hurtig oprettelse!
Kan benytte gratis og betalt