De bedste Rumænske dating hjemmesider til at møde Rumænske kvinder

På denne side finder du ud af, hvor tæt du er på at møde en rumænsk kvinde

Det bliver mere og mere populært, at møde rumænske kvinder med rumænsk dating. Samtidig begynder flere og flere rumænske kvinder at lede efter mænd fra andre lande – og det kan der være mange årsager til. Kvinderne vil især gerne stifte bekendtskab med mænd fra velhavende lande som eksempelvis Danmark.

Enhver kvinde har selvfølgelig sine egne årsager til, at hun gerne vil finde en mand/partner fra udlandet. Det kan være for at få en mere stabil fremtid med bedre økonomiske udsigter. Måske vil hun bare gerne på sit livs eventyr, med en vaskeægte kærlighedshistorie. Faktum er, at der findes rigtig mange kvinder fra Rumænien, som vil date mænd fra udlandet. En simpel Google søgning efter “rumænsk dating” fremviser flere end 507.000 resultater. Du behøver heldigvis ikke kigge dem alle igennem – du får alle de nødvendige tips og anbefalinger her på siden.

Vi har her hos Fraekt.dk gjort det nemt for dig, hvis du vil igang med at møde en rumænsk kvinde (eller flere, for den sags skyld). Vi har støvsuget internettet, og prøvet os frem – så vi nu kan præsentere de bedste for dig. Efterfølgende vil du få en uddybende forklaring om hvorfor netop de hjemmesider er valgt, og slutteligt nogle tips og tricks til dig, der gerne vil i gang. 

I

3111+ online

Smukke & Meget Aktive Rumænske kvinder
Kvinderne ELSKER Danske mænd!
EKSTREM Hurtig oprettelse!
Kan benytte gratis og betalt
I

4732+ online

Nok den STØRSTE Internationale datingside
Proppet med kvinder fra Rumænien
Opret dig hurtigt, og se smukke profilbilleder
Kan benytte gratis og betalt
I

1587+ online

Masser af kvinder fra Rusland og Rumænien
Få et billigt premium-medlemskab
Skandinaviske mænd er MEGET populære
Kan benytte gratis og betalt

Hvorfor er netop disse 3 datingsider valgt til rumænsk dating?

Som nævnt, så findes der et rigtigt stort udvalgt af hjemmesider til rumænsk dating. Disse har vi dog vurderet til at være dem, hvor du har størst chance for at få succes med din online dating. De er blevet vurderet ud fra antallet af medlemmer generalt, hvor mange kvindelige medlemmer der er fra Rumænien, hvor aktive de er og meget mere. Herunder kan du læse meget mere.

SingleSlavic

Her finder du de mest eksklusive rumænske single kvinder

SingleSlavic er absolut ikke den mest ubdredte hjemmeside, men den er et rigtig solidt valg, hvis du ønsker at møde kvinder fra Rumænien (og andre slaviske lande). De kvindelige medlemmer herinde er meget pro-aktive, og du kan sagtens risikere, at de henvende sig til dig, med henblik på at begynde en relation.

Derudover er kvinderne herinde også enormt smukke og tiltrækkende. Du finder medlemmer i alle aldre, som ALLE søger kærligheden udenfor deres egen landegrænse. De har registeret sig på en international datingside – så mon ikke en mand fra Danmark, er i høj kurs? (Det er vi, kan jeg fortælle dig).

SingleSlavic har mange fede funktioner på deres hjemmeside, så du kan komme i kontakt med kvinderne på mange forskellige måder. Du kan sende almindelige breve/beskeder, live chatte, video-chatte og meget mere. Du kan endda se, om der er nogen tilgængelige og online kvinder, som har lyst til at påbegynde en video chat med dig. (Jeg kan afsløre, at du ALTID finder adskillige online!)

Følg knappen herunder, og registrer dig som bruger. Det vil du ikke fortryde – om du så “bare” vil bruge den til at se på de smukke og lækre billeder, langt de fleste profiler har. Det er jo gratis 😉

InternationalCupid

Den hurtigste og nemmeste vej til rumænske kvinder

Som du nok kan se på navnet af hjemmesiden, så er der ikke kun rumænske kvinder at finde herinde. Du kan finde kvinder fra hele verden, hvor langt de fleste ønsker at finde en mand/kvinde/partner i udlandet – eller de er i hvert fald åbne for idéen. Ellers var de vel ikke registreret på en international datingside?

Når man logger ind på InternationalCupid, og søger efter kvinder med rumænsk afstamning, kommer der virkelig mange medlemmer frem. Ved en simpel søgning så kommer der flere end 1000+ kvinder frem. Resultatet bliver blot vidst som 1000+, fordi der er rigtig mange, og det er nemmere blot at skrive det på den måde.

Mange af medlemmerne er desuden registreret for nyligt, og langt de fleste har også et profilbillede på. Vælger du at registrere dig, og indsætte dit eget profilbillede, så har kan du faktisk også se alle billederne i fuld format. 

En af de åbenlyse fordele er, at de har så mange medlemmer registreret. Selvom du måske allermest er interesseret i en kvinde fra Rumænien, så kan det jo være, at du får en interesse i kvinder fra andre lande. Det vil du have rig mulighed for herinde, da de har millioner af medlemmer registreret fra hele verden.

RussianCupid

Paradiset, som er proppet med rumænske og russiske kvinder

RussianCupid er også et rigtig godt valg, hvis du vil møde rumænske kvinder. Når man går ind og foretager en søgning på kvinder fra Rumænien, kommer der så mange profiler frem, at den blot skriver “1000+ profiler fundet” – det må siges og være rigeligt til selv den mest kræsne.

RussianCupid drives af et stort, internationalt firma, hvis fokus er at bringe mennesker sammen over hele verden. Benytter du en datingside herfra, kan du regne med at få adgang til rigtig mange kvinder og mænd fra hele verden. Du kan herinde på RussianCupid oprette din profil gratis, og se på andre profiler. Vil du sende breve til medlemmer, så kræver det dog, at du har et betalt medlemskab.

En anden årsag til at RussianCupid er inkluderet er, at de har masser af russiske kvinder også. Rumænske og russiske kvinder kan godt minde en hel del om hinanden. Er du interesseret i at møde rumænske kvinder, så vil du helt sikkert også kunne lide russiske kvinder – og dem er der astronomisk mange af herinde.

4 Anbefalinger til dig, der vil møde rumænske kvinder via rumænsk dating

Benyt altid en velkendt, oprigtig og populær side til at møde rumænske kvinder

Uanset hvordan man ser på det, så vil du have større chancer for at finde en rumænsk kæreste, hvis der er mange medlemmer. Jo flere der er, jo større er chancen for at du finder netop hende/ham, du vil bruge masser af tid på. Du bør eksempelvis vælge en hjemmeside, som har eksisteret i en del år – så vi der højst sandsynligt være mange medlemmer. Det er også værd at huske på, at det ikke skal være en lokal datingside i Rumænien. Benytter du en international en af slagsen, vil chancen være meget større for, at hun gerne vil flytte til udlandet.

Desuden skal du altid være opmærksom på, om en hjemmeside er oprigtig og reel. Er der tusindvis af kvinder online, som alle ligner supermiodeller? Skriver de tonsvis af beskeder til dig, inden du overhovedet har indsat et profilbillede eller skrevet din profiltekst? Så er der god chance for, at det ikke er 100% reelt.

Når du har fundet den rigtige side, så køb da et medlemskab!

Det er et fåtal (af seriøse) datinghjemmesider, hvor du kan få succes uden at skulle betale for noget – eksempelvis et medlemskab. Vælger du dog at investere i sådan et, så har du lige pludselig også alle fordelene, og er kommet et kæmpe skridt tættere på at finde en sød kvinde/mand. 

Et medlemskab behøver heller ikke at koste alverden. Det kan faktisk gøres for et par hundrede kroner om måneden, hvilket vel må være en lille pris, hvis det ender med at møder sin kommende kæreste/kone/mand.

Med et betalt medlemskab kan du sende alle de breve du kan og vil, til så mange kvinder som du overhovedet kan. Du vil uden tvivl komme til at sende en del breve, før du finder den rigtige person, og her er et medlemskab rigtig godt. Der er absolut ingen grænse for, hvor mange breve du vil sende – og det er jo en kæmpe faktor ifht. hvor stor chancen for succes er.

Somregel får du også en række andre fordele ved et medlemskab. Nogle steder bliver din profil fremhævet, mere plads inde i din profil eller din dating-oplevelse på hjemmesiden kan blive uden reklamer. Det er forskelligt fra side til side, men du vil altid få stærke fordele, ved at investere i et medlemskab.

Udfyld din profil grundigt, så den bliver tiltalende

Forestil dig dette: Du kommer ind på en profil på en datinghjemmeside, og så er den helt tom. Ingen billeder, ingen profiltekst og ingen informationer. Hva’ gør man så herefter?

Jeg vil påstå, at 99.99% ville forlade profilen igen. Det er jo umuligt at finde noget interessant, hvis man intet får fortalt. Derfor bør du udfylde din profil så attraktivt og interessant som muligt. Først og fremmest bør du udfylde alle standard information som din hårfarve, alder, hvor du er fra, højde og så fremdeles. Det burde heller ikke tage lang tid.

Dernæst bør du udfylde din profiltekst, og det skal selvfølgelig være om dig selv. Det kan godt være en smule svært, bare at sætte sig ned, og beskrive sig selv fra ende til ende. En god idé er skrive noget om dine interesser og hobbyer; altså noget, som du har passion for. Arbejdet er måske ikke så vigtigt, men kan selvfølgelig nævnes.

Hva’ kan du lide at lave om lørdagen? Har du dyr? Tager du på ferie? Kan du lide sport?

Undgå at skrive med snydere og scammers på rumænske datingsider

Som enhver anden branche her i verden, så er der desværre også mennesker, som udnytter andre mennesker økonomisk på datingsider. Disse scammers benytter samme fremgsngsmetoder og teknikker, så de er efterhånden til at gennemskue – heldigvis.

Umiddelbart så kan du undgå at blive snydt for penge, hvis du følger en rimelig  simpel regel: Send aldrig penge til nogen du ikke har mødt.

Disse scammers skriver med mange mænd af gangen. De opbygger et “forhold” eller i hvert fald en relation, og så kommer der en tragisk historie lige pludselig. Måske er hun ved at blive smidt ud af sin lejlighed og sat på gaden, og derfor spørger dig om penge til huslejen. Måske er hendes bil blevet beslaglagt, og hun har ikke råd til at få den igen – det kan være hva’ som helst.

Desværre udnytter disse scammers mennesker, og de gør det med total mangel på empati.

Husk altid også på – at hvis noget lyder for godt til at være sandt, så er det højst sandsynligt også tilfældet. For at undgå skuffelser, så kan vi også anbefale dig, at have flere samtaler i gang på een gang. Så bliver “mavepusteren” ikke så stor, hvis en af dem viser sig at være en scammer – som hvis du eksempelvis har brugt en måned på at skrive med 1 kvinde, og hun viser sig at være en snydepels.

Er du i tvivl om noget med hensyn til scam og snyd, så kan du altid henvende dig til den pågældende datinghjemmeside. De har også en stor interesse i, at komme dette til livs, og de kan helt sikkert hjælpe dig.

I

3111+ online

Smukke & Meget Aktive Rumænske kvinder
Kvinderne ELSKER Danske mænd!
EKSTREM Hurtig oprettelse!
Kan benytte gratis og betalt