Mød Polske Kvinder: Her finder du de 4 bedste Polsk Dating hjemmesider

Mød Polske Kvinder: Her finder du de 4 bedste Polsk Dating hjemmesider

Dette er det tætteste, du nogensinde har været på at møde og date en smuk polsk kvinde

Det er bestemt ikke et nyt fænomen, at polske kvinder finder sammen med mænd fra udlandet, og især mænd fra Danmark. Herhjemme har vi en høj levestandard, et godt sikkerhedsnet og et særdeles højt niveau af velstand, sammenlignet med Polen.

Måske er det derfor, at polsk dating er blevet så populært?

Årsagerne til hvorfor polske kvinder vil finde kærligheden og date en mand i udlandet kan selvfølgelig være mangeartede. Faktum er dog, at det sker hele tiden, og i hele verden. Polske kvinder er generelt enormt smukke, og de er meget populære blandt mænd fra hele verden.

En simpel Google søgning efter "Polsk dating" fremviser mere end 5.000.000 resultater - det må siges at være mere end rigeligt, selv for den mest kræsne mand. Det er, hvis du spørger mig, en ret uoverskuelig mængde resultater - heldigvis har vi her hos Fraekt.dk gjort det hårde arbejde for dig, og fundet frem til de hjemmesider, hvor du har aller størst chance for succes med din polske dating.

Længere nede på siden kan du læse om hvorfor netop disse polske dating hjemmesider er valgt, og til sidst nogle tips til dig, der er seriøs og gerne vil igang med polsk dating og møde polske kvinder.

SIDE

MEDLEMMER

FORDELE

LINK

+1.000.000

 • Mange Polske Singler
 • Billigt månedligt medlemskab
 • Se De Mange Succeshistorier

+100.000

 • Mange medlemmer
 • Pålidelig udbyder
 • Lækre Polske + Ukrainske Kvinder

+1.500.000

 • Flest medlemmer
 • Gratis oprettelse
 • Polske + Russiske kvinder

+100.000

 • Sikker hjemmeside
 • Gratis oprettelse
 • Russiske & Mange Polske Kvinder

Side 1

Medlemmer

1.000.000+

Fordele

 • Mange Polske Singler
 • Billigt månedligt medlemskab
 • Se De Mange Succeshistorier

Side 2

Medlemmer

100.000+

Fordele

 • Mange medlemmer
 • Pålidelig udbyder
 • Lækre Polske + Ukrainske Kvinder

Side 3

Medlemmer

1.500.000+

Fordele

 • Flest medlemmer
 • Gratis oprettelse
 • Smukke Polske + Russiske kvinder

Side 4

Medlemmer

100.000+

Fordele

 • Sikker hjemmeside
 • Gratis oprettelse
 • Russiske & Mange Polske Kvinder

Derfor er disse 4 polske datingsider blevet valgt

I afsnittet herunder kan du læse en yderligere dybdegående forklaring om de 4 forskellige datingsider til polsk dating, og hvorfor de er blevet udvalgt. Eksempelvis vil der blive nævnt fordele ved de forskellige polske dating hjemmesider.


InternationalCupid - til dig der vil møde masser af polske kvinder

En af de MEGET populære internationale datingsider er InternationalCupid. Her finder du ikke mindst en enorm mængde af polske kvinder hvor størstedelen ønsker at flytte til udlandet, du finder også udenlandske kvinder fra hele verden.

Hjemmesiden drives af et stort, international firma kaldet Cupid Media. Det er et firma, som har specialiseret sig i at hjælpe mennesker over hele verden, med at finde kærligheden i hele verden. Firmaet har eksisteret i mange år, og leverer nogle rigtig gode hjemmesider - det kan også ses på antallet af succeshistorier.

Som hjemmesiden antyder, så fokuseres der på dating mellem mennesker fra hele verden, og der er i særdeleshed mange kvinder fra Polen. Noget af det fede ved hjemmesiden er, at man oftest kan læse rigtig meget om de kvindelige single profiler - som eksempel fysiske karaktertræk, og om de ønsker at flytte til et andet land (Det vil langt de fleste - ellers var de jo registrerede på en lokal datingside?)

Ønsker du at få den fulde oplevelse, kan du med fordel erhverve dig et betalt premium medlemskab. Det øger din profils synlighed, og du vil derved få meget mere opmærksomhed. Endnu bedre er, at du kan skrive alle de breve du har lyst til, til så mange forskellige polske kvinder som muligt.


UkraineDate - til dig, der kan lide polske & ukrainske kvinder

UkraineDate er også en rigtig populær hjemmeside - især for polske kvinder, men selvfølgelig også ukrainske kvinder, som navnet antyder. Denne hjemmeside drives også af firmaet Cupid Media - så ved du, at sikkerheden er helt i top.

Du har ganske gode muligheder for at se siden an, inden du beslutter dig for eventuelt at købe et medlemskab. Du kan se alle polske profiler, og læse alle deres informationer. Hvis du uploader et profilbillede af dig selv, så har du oven i købet mulighed for at se kvinderns profilbilleder i stort format (og der er rigtig mange, smukke polske kvinder!).

Vælger du at købe et medlemskab, har du fuldstændig frie tøjler, til at kontakte så mange polske kvinder, som du overhovedet kan - jeg vil gerne garantere dig for, at du ikke formår at kontakte dem alle sammen. Der er rigtig mange.

Generelt er dine chancer for succes temmelig store, hvis du vælger at benytte en side som UkraineDate. Antallet af polske kvinder registreret er så højt, at det blot bliver vist som værende 1000+ - altså kan tallet reelt være meget højere. Desuden kommer der også nye medlemmer til hver eneste dag, hvilket også er med til at gøre det bedre for dig.


RussianCupid - til dig, der vil møde polske & russiske kvinder i hobetal

Af de udvalgte polske datinghjemmesider, er RussianCupid den side med det klart største antal medlemmer - de bryster sig af flere end 1.500.000. Mon ikke det skulle være muligt, at finde en sød polsk kvinde at date, blandt alle disse?

På RussianCupid kan du lynhurtigt oprette din profil, blot ved at indtaste de informationer, som hjemmesiden beder dig om. Hvis du har travlt med at komme igang, kan du endda lade hjemmesiden indhente dine oplysninger via Facebook, så den helt automatisk udfylder en del af det. (Bare rolig, de må ikke poste noget via din Facebook eller lignende).

En af de yderst smarte funktioner på RussianCupid er deres søgefunktion. Du har nemlig mulighed for at lave yderst specifikke søgninger, hvilket er rigtig effektivt, når hjemmesiden har SÅ mange medlemmer.

Du kan eksempelvis søge efter kvinder fra forskellige lande, i din foretrukne alder, og endda også ud fra hvad DE søger efter i en mand. Du kan endda lave avancerede søgninger, så flere faktorer kan søges efter på en og samme tid - så er dine chance for at finde den helt rigtige kvinde faktisk temmelig gode.


Single Russian Woman - til dig, der er frisk på en lidt anderledes polsk datingside

Navnet antyder umiddelbart ikke noget relateret til polsk dating, men frygt ej. Der findes MASSER af single polske kvinder på hjemmesiden, der alle leder efter en sød mand fra udlandet - og især mænd fra Danmark er i høj kurs.

Single Russian Woman ser ud til at have flest kvindelige medlemmer fra Rusland, men Polen er RIGELIGT repræsenteret. Jeg vil gerne garantere dig for, at du umuligt kan nå og tage kontakt til alle de polske kvinder, som du kan finde herinde.

En fordel ved Single Russian Woman er, at de har et yders transparent prisniveau. Som udgangspunkt koster det 15€ per måned, men hvis du køber flere måneder af gangen, kan du endda spare en betydelig sum penge. Om du så vil bruge de sparede penge på en anden dating-side, eller noget helt andet, er så op til dig!

De polske single-kvinder på hjemmesiden er ganske almindelige og nede på jorden, hvilket står frem hos langt de fleste profiler. Mange (lumske) dating-sider benytter sig af model-lignende billeder på profiler, men her finder du helt, ganske almindelige single kvinder fra Polen.Her kommer der 4 anbefalinger til dig, der er seriøs og vil igang med polsk dating

 • Du bør altid benytte en anerkendt og troværdig side til polsk dating
 • Du bør altid benytte en anerkendt og troværdig side til polsk dating

Noget af det vigtigste for din succes, er at finde den helt rigtige side, med mange medlemmer, og som er seriøs. Der findes (desværre) masser af "falske" sider, som lover en hel masse - men hvor succes udebliver. Det kan derfor være nemmere sagt end gjort, at finde en side som er troværdig, seriøs og med din succes for øje.

Det er én af grundende til, at vi anbefaler dig at benytte en af ovenstående sider. Firmaet/firmaerne har eksisteret i lang tid, og du kan læse alle deres succeshistorier. De er blevet sendt ind at tidligere medlemmer, som alle har fundet kærligheden igennem datingsiden - det kunne blive dig og din kommende, polske kæreste.

Brug altid din sunde fornuft. Hvis du støder på en hjemmeside, der lover guld og grønne skove med millioner af medlemmer, og som du aldrig har hørt om før, bør du undersøge sagen/hjemmesiden nærmere. I hvert fald inden du køber et medlemskab, så du ikke spilder dine penge.

Vores anbefaling er, at du bør vælge en side med et tilstrækkeligt antal medlemmer. Hvis der kun findes 20 polske singler, så er chancerne for at ende med en af dem, ikke særligt store. Tilgengæld skal det også være en side med oprigtige medlemmer, der har en interesse i eventuelt at flytte til udlandet, eller som minimum vil finde en mand i udlandet - ellers kan det jo være ligemeget for dig. Benyt derfor en af ovenstående sider, så er dette sikret for dig.

 • Har du fundet en god polsk datingside til at møde polske kvinder? Overvej kraftigt et premium-medlemskab!
 • Har du fundet en god polsk datingside til at møde polske kvinder? Overvej kraftigt et premium-medlemskab!

Det lyder måske ikke så tiltalende, men det er alligevel meget anbefalelsesværdigt.

Hvis du overhovedet vil have en chance for succes med at møde en polsk kvinde, skal du jo kunne komme i kontakt med hende. På 99,9% af alle polske datingsider kræver det et Premium  medlemskab, for at kunne læse eller skrive et brev. Eller rettere sagt, enten du eller den kvinde du vil i kontakt med, skal have et betalt medlemskab.

Hvorfor så ikke tage sagen i egen hånd - det er bestemt ikke sikkert, at du finder en masse kvinder med premium medlemskab. Desuden kan du med et sådan medlemskab sende alle de breve til alle de kvinder, som du har lyst til og kan overskue.

Din profil bliver oftest også meget mere synligt for de polske kvinder i søgeresultaterne, når de kigger rundt blandt medlemmerne. Din profil og dit profilbillede vil stå frem, og du vil få mere opmærksomhed, og langt flere kvinder der går ind på din profil.

Derudover giver et betalt medlemskab også ofte adgang til mere unikke features på hjemmesiden. Eksempelvis på InternationalCupid (som anbefales foroven), der får du adgang til at kunne live-chatte med medlemmer. Hvis du køber Platinum medlemskabet, vil du endda få vist din profil FØR alle andre, som ikke er platinum medlemmer. Det giver igen langt flere besøgende til din profil, og en særdeles øget synlighed.

 • Når du har oprettet dig, lav din profil så tiltalende som muligt
 • Når du har oprettet dig, lav din profil så tiltalende som muligt

Forestil dig dette. Du er en polsk kvinde, som sidder og kigger på en datingside, for at finde en sød mand at have kontakt med. Hun ser et billede af dig, og syntes du ser interessant ud. Hun klikker på din profil for at læse mere om dig - for blot at blive mødt af en fuldkommen TOM profil.

Hva' tror du så der sker?

Hun forlader højst sandsynligt din profil igen. En profil som er grundigt udfyldt kan gøre underværker, som du ikke kan forestille dig - så gør dig umage, og indhent eventuelt inspiration rundt omkring på nettet. Jo bedre du udfylder din profil, jo større er din chance for at  skabe interesse, og du øger dermed dine chancer for succes.

Dit profilbilleder er en af de vigtigste ting, du har på din profil. Det er dit profilbillede, de polske kvinder ser som det allerførste - endda inden de kommer ind på din profil. Det bliver nemlig vist i søgeresultaterne. Dit profilbillede er det, der skal skabe interesse som det første.

Regel nummer et: Benyt ikke et nøgenbillede af dig selv - det afskrækker langt de fleste polske kvinder. Du må heller ikke tage et selfie i frøperspektiv - der er intet interessevækkende ved at kigge på en dobbelthage, samtidig med at man kan se op i din næse.

Du bør bruge et ganske almindeligt billede, ligesom man fik taget i folkeskolen hvert år. Et billede, hvor du er iført pænt tøj, ser ren og glad ud. Sæt gerne håret, hvis du har noget, og ifør dig en pæn skjorte/trøje. Gerne så man kan se dit ansigt, men også gerne så dine skuldre/overkrop er med i billedet.

På dine andre billeder, anbefaler vi at du bruger nogle, der viser dig i forskellige situationer. Kan du lide at cykle? Så sæt et billede ind, hvor du cykler i høj fart. Spiller du fodbold? Så få taget et billede af, at du løber rundt og er aktiv. Kort fortalt; Brug billeder der viser dig fra den bedste side!

 • Pas på snydere og scammer: De kan finde på at udgive sig for at være en sød kvinde
 • Pas på snydere og scammer: De kan finde på at udgive sig for at være en sød kvinde

Det er ikke ligefrem noget nyt, at mennesker med lav moral og etik, benytter datingplatforme til at snyde andre mennesker. Det sker (desværre) også på polske dating hjemmesider.

Heldigvis har du gode muligheder for at opdage dem, inden de kommer igang med deres snyderier. En af de almindelige processer for en scammer er, at de udgiver sig for at være en sød kvinde, endda også med en kvinde på deres profilbillede. De opbygger så en relation med X antal mænd fra den polske datingside, ved at skrive frem og tilbage med dem - og sikkert også udveklse billeder, som de har taget fra andre mennesker.

Når forholdet/relationen efterhånden bliver stærkere, kan de godt finde på at hive det tunge skyts frem, ved at udnytte følelserne hos de mænd, de skriver med. Eksempelvis via en tragisk, personlig fortælling. Det kan være, de påstår at mangle 200$ til huslejen som skal betales imorgen, ellers bliver de smidt på gaden.

Historierne fra dem er kreative, og de vil gå langt, for at få dig overbevist om, at situationen er ganske reel - selvom den slet ikke er.

For at undgå, at du mister dine penge, er der en simpel regel du kan følge. Send aldrig penge til en person, du endnu ikke har mødt.

Held og lykke med at møde polske kvinder via polsk dating!

About the author 

Morten

Jeg hedder Morten, og jeg elsker stort set alt, der er frækt. Ligeledes er jeg vild med at dele information, som jeg syntes andre kan få fordel af - kontakt mig endelig, hvis du har spørgsmål!

Leave a Repl​​​​​y

Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Title Goes Here


Get this Free E-Book

Use this bottom section to nudge your visitors.