Her på siden finder du de 4 bedste muligheder til Baltisk Dating

Her på siden finder du de 4 bedste muligheder til Baltisk Dating

Lige nu har du aldrig været tættere på at stifte bekendtskab med smukke, baltiske single kvinder fra Estland, Letland og Litauen

Har du en interesse for baltiske kvinder, og kunne du tænke dig at afprøve baltisk dating?

Så er du kommet til det helt rigtige sted!

Efterhånden som internettet er blevet udbredt til hele verden, har det også åbnet for MANGE muligheder for mennesker i hele verden - og i særdeleshed indenfor dating området. Der har aldrig været bedre muligheder for at møde og date en sød kvinde fra Estland, Letland eller Litauen.

Det er ikke ligefrem noget nyt fænomen, at kvinder fra Baltikum landende finder kærligheden udenfor deres eget land - og de er i særdeleshed interesseret i mænd fra Danmark. Her i Danmark har vi et højt niveau af velstand og velfærd, sammenlignet med Estland, Letland og Litauen.

Årsagerne til hvorfor disse kvinder vil finde kærligheden i et andet land kan selvfølgelig være mange. Nogle kan godt lide et godt, gammeldags kærlighedseventyr - hvor andre måske jæger en drøm om et bedre liv i et land, hvor fremtidsmulighederne er stærke, og sikkerhedsnettet samt velfærden er højt sat.

Det fede er, at der heller ikke ligefrem er mangel på muligheder. En simpel Google-søgning efter "Baltisk dating" fremviser flere end 600.000 resultater - det er vist mere end rigeligt. 

Her hos Fraekt.dk har vi gjort forarbejdet for dig. Vi har kigget på rigtig mange forskellige dating-hjemmesider, for at finde de aller bedste til dig - altså dem, hvor du har størst chance for at få succes med din baltiske dating. Held og lykke!

SIDE

MEDLEMMER

FORDELE

LINK

+1.000.000

 • 100% Sikker Hjemmeside
 • Se De Mange Succeshistorier
 • Flest Baltiske Medlemmer

+100.000

 • Mange medlemmer
 • Gennemse succeshistorier
 • Baltiske + Ukrainske kvinder

+1.500.000

 • Enormt mange Medlemmer
 • Gratis oprettelse
 • Baltiske + Russiske kvinder

+100.000

 • Sikker hjemmeside
 • Gratis oprettelse
 • Single Baltiske + Russiske Kvinder

Side 1

Medlemmer

1.000.000+

Fordele

 • 100% Sikker Hjemmeside
 • Se De Mange Succeshistorier
 • Flest Baltiske Medlemmer

Side 2

Medlemmer

100.000+

Fordele

 • Mange medlemmer
 • Gennemse succeshistorier
 • Baltiske + Ukrainske kvinder

Side 3

Medlemmer

1.500.000+

Fordele

 • Enormt mange Medlemmer
 • Gratis oprettelse
 • Baltiske + Russiske kvinder

Side 4

Medlemmer

100.000+

Fordele

 • Sikker hjemmeside
 • Gratis oprettelse
 • Single Baltiske + Russiske Kvinder

Derfor har vi valgt disse 4 baltiske datingsider

I følgende tekst herunder, kan du læse endnu mere om, hvorfor netop disse datingsider anbefales til baltisk dating. Du kan læse en dybdegående forklaring, og efterfølgende får du nogle effektive tips, som er værd at huske på, når du er igang med baltisk dating.


InternationalCupid - når du vil møde baltiske kvinder fra Estland, Letland, Litauen (eller endda fra flere steder!)

InternationalCupid er en enormt populær datingside, med medlemmer fra hele verden. Der findes især RIGTIG mange kvindelige singler fra Estland, Letland og Litauen, som søger efter dates eller den helt store kærlighed.

Fælles for langt de fleste af medlemmer er, at de gerne vil flytte til et andet land, hvis (når?) det bliver aktuelt - det er en af standardinformationerne, som man skal udfylde når man opretter sin profil.

Hvis de ønskede at blive i hjemlandet, havde de vel også registreret sig på en lokal datingside?

Hos InternationalCupid har kan du oprette en profil gratis, for at se siden an og teste den af - hvilket jeg anbefaler dig at gøre. Se, om du finder et passende antal medlemmer, som du kunne have lyst til at kontakte. (Det kræver at betalt premium medlemskab, hvis du vil sende et brev til andre profiler, medmindre de har et sådan medlemskab).

Det vil jeg dog også anbefale dig at gøre, hvis du er opsat på at få succes med at finde en baltisk kvinde. Med et betalt medlemskab kan du sende alle de breve du vil, til alle de kvinder du vil - sæt igang! 


UkraineDate - skab kontakt til smukke Ukrainere, men i særdeleshed også baltiske kvinder

Navnet antyder ikke ligefrem en overrepræsentation af baltiske kvinder, men frygt ej - der er MASSER af dem, inde hos UkraineDate. (Landene er heller ikke så langt fra hinanden).

UkraineDate ejes og drives af firmaet Cupid Media, som har rigtig meget erfaring med netop international dating. De driver en lang række af datingsider, med fokus på forskellige nationaliteter. Befinder du dig på en datingside leveret af dem, er du sikret på at sikkerheden er i top og kvaliteten ligeså.

Hos UkraineDate har du også mulighed for at oprette dig gratis, og det tager ganske få minutter at komme igang. Hvis du uploader et profilbillede af dig selv, kan du oven i købet se andre profilers billeder i stor størrelse (der er mange smukke baltiske og ukrainske kvinder at kigge på).

Inde på UkraineDate kommer der hele tiden nye profiler til. Det betyder, at dine muligheder for at få succes er store, og de bliver hele tiden større - så der er hele tiden flere baltiske kvinder du kan komme i kontakt med.

Der er trods alt mere end 1.500.000 medlemmer - det er godt nok mange.


RussianCupid - til dig, der udover baltiske kvinder også kunne have interesse i en russisk kvinde

Rusland ligger lige op til de baltiske lande - så RussianCupid er et oplagt sted for baltiske kvinder at registrere sig, når de påbegynder deres internationale dating eventyr. Langt de fleste medlemmer er også interesseret i at flytte til et andet land, og især Danmark er en eftertragtet destination.

Mængden af registrerede kvinder fra et af de baltiske lande er HØJ. Du kommer ikke til at mangle kvinder at sende breve til - det er helt sikkert!

RussianCupid tilbyder en let overskuelig måde at finde relevante profiler på. Du kan ganske nemt og hurtigt sætte dine præferencer i søgningen, og efterfølgende er det ligeså nemt at ændre i dem, hvis du vil havde andre resultater frem.

Det er også dejligt nemt at oprette en profil, og du kan endda lade hjemmesiden indhente dine personlige oplysninger fra Facebook, så den opretter en profil automatisk. (Uden at dele noget som helst på facebook, bare rolig).

Du kan altså komme igang med din baltiske dating i løbet af få minutter!


Single Russian Woman - en anderledes side, med masser af baltiske kvinder registreret

Det primære fokus for denne hjemmeside er, at tilbyde kvinder og mænd fra forskellige lande et sted, hvor de nemt kan komme kontakt med hinanden. Det må man sige de har lykkes med!

Du finder primært mange single russiske kvinder, men du finder næsten ligeså mange kvinder fra Estland, Letland og Litauen - altså baltiske kvinder. Derudover er der også en del single kvinder fra eksempelvis Ukraine.

Også her har du mulighed for at registrere dig ganske gratis, for at se siden og medlemmerne an. 

Desuden finder du på hjemmesiden også en masse information relateret til sammenflytning, forskellige VISA regler og en masset andet, som er yderst relevant for dig.

Der kommer en del nye medlemmer til hver dag, så der bør være rigeligt med muligheder for dig - vær dog opmærksom på, at det selvfølgelig ikke udelukkende er baltiske kvinder, som registrerer sig hele tiden.Her kommer der 4 anbefalinger til dig, der står og skal igang med baltisk dating

 • Brug altid en pålidelig, kendt og sikker hjemmeside til baltisk dating
 • Brug altid en pålidelig, kendt og sikker hjemmeside til baltisk dating

Der findes rigtig mange udbydere af internet-dating på internettet. Det er vel nok en af mest poplære ting at gøre på internettet - der findes datingsider til alle slags formål.

Det betyder også, at der findes brådne kar i denne branche - for hvor der er penge at tjene, vil der altid være udbydere, som ikke altid har rent mel i posen. Samlet set er der en uoverskueligt mængde af baltiske datingsider på internettet, så det er bestemt værd at gøre sit forarbejde.

Det er altid en god idé at bruge sin sunde fornuft, når man skal til at vælge en hjemmeside, hvor man kan møde baltiske kvinder. Er der udelukkende billeder af kvinder, der ligner supermodeller, og med RIGTIG gode billeder? Oven i købet på en rimelig ny dating-side?

Så er der altså en overvejende sandsynlighed for, at det er liige for godt til at være sandt. Det er bare ikke muligt for en ny hjemmeside, at erhverve sig så mange medlemmer så hurtigt, og så oven i købet de smukkeste af dem.

 • Har du fundet den helt rigtige baltiske dating hjemmeside? Så køb et medlemskab!
 • Har du fundet den helt rigtige baltiske dating hjemmeside? Så køb et medlemskab!

Alt (næsten) det gode her i verden koster penge - og det gør sig også gældende for baltisk dating hjemmesider. Det er sikkert muligt at finde en gratis hjemmeside, men kvaliteten vil også være herefter.

Erhverver du dig et medlemskab, står du i en meget bedre situation, end hvis du ikke køber et. For uden et medlemskab, kan du højst sandsynligt ikke komme i kontakt med andre medlemmer, og det forringer jo dine chancer for succes gevaldigt.

Tilgengæld kan du med et betalt Premium Medlemskab skrive ALLE de breve du vil, til ALLE de baltiske kvindelige single-medlemmer du finder interessante. Så er det jo bare op til dig, og skrive noget interessant til dem.

Du står oftest også meget bedre i forhold til kundeservice, når du har et medlemskab. Det er ikke sikkert du får brug for det, men det er jo meget rart at vide, man kan få service og hjælp i løbet af relativt kort tid.

 • Vil du have mest mulig interesse fra baltiske kvinder? Gør din profil så tiltalende som muligt
 • Vil du have mest mulig interesse fra baltiske kvinder? Gør din profil så tiltalende som muligt

Selvfølgelig uden at lyve - det kommer der ikke noget godt ud af!

Jeg mener heller ikke, at du skal "flashe" dine materialiske successer som din lækre bil og havneudsigt fra penthouse-lejligheden. Dette vil imidlertid blot øge chancen for, at eventuelle scammers vil skrive til dig, for så reklamerer du jo med, at du har mange penge.

Du bør udfylde så mange informationer om dig selv i din profil, som muligt. Oftest kan du hurtigt og let vælge de mest gængse informationer om dig; som din hårfarve, øjenfarve, højde, vægt og så fremdeles. Det er altså ikke nok KUN at udfylde disse.

Jeg vil også anbefale dig, at skrive noget om dig selv i din profiltekst, som kan være interessant for en baltisk kvinde, der besøger din profil. Uden nogen profiltekst er der meget større chance for, at de blot forlader din profil igen.

Skriv hva' du kan lide at lave i din fritid, hva' du værdsætter af små ting i hverdagen, og hvor din yndlings feriedestination er - og selvfølgelig det du kan tilbyde i et forhold, og hvad du forventer at en partner. Husk ikke at opstil for mange krav; så risikerer du at udelukke baltiske kvinder, som ellers kunne have været yderst interessante for dig.

 • Fald ikke i fælden hos snydere og scammers i dit baltiske dating-eventyr
 • Fald ikke i fælden hos snydere og scammers i dit baltiske dating-eventyr

Internettet er et rendyrket slaraffenland for snydere, der vil have fingrene i dine hårdt-tjente penge; og det er bestemt ikke udelukkende på dating sider.

Heldigvis bruger mange af datingsiderne en del ressurser på at bekæmpe dette, og har rimelig meget succes med det. Desværre er der en del som alligevel formår at få snydt.

Hva' kan du gøre for undgå dette?

Det er ikke umuligt, at du på et tidspunkt får kontakt med en scammer, men bare rolig; det er ganske normalt. Så længe du ikke bliver lokket i fælden af dem, har du intet at frygte.

Ofte så er det en mand, der registrerer sig på en datingside, og han begynder så at opbygge et "forhold" med en hel del mandlige profiler. Det gør han ved at udgive sig for at være en kvinde, og uploade nogle billeder på profilen af en smuk kvinde - og det er ofte letpåklædte billeder.

Når 'forholdet' på et tidspunkt når dertil at man skal mødes, så vil snyderen spørge, om du kan betale deres flybillet eller lignende, hvorefter de så stikker af med pengene. Det kan også være, at de foregiver at være havnet i en personlig tragedie, og på den måde forsøge at lokke penge ud af dig, for at hjælpe dem ud af denne fiktive situation.

Husk dette: Send aldrig penge til nogen du ikke har mødt - så er du helt sikker på, at du ikke bliver snydt.


About the author 

Morten

Jeg hedder Morten, og jeg elsker stort set alt, der er frækt. Ligeledes er jeg vild med at dele information, som jeg syntes andre kan få fordel af - kontakt mig endelig, hvis du har spørgsmål!

Leave a Repl​​​​​y

Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Title Goes Here


Get this Free E-Book

Use this bottom section to nudge your visitors.