De 4 bedste Datingsider til at møde Afrikanske Kvinder

I dette øjeblik har du aldrig været tættere på at møde og date en smuk afrikansk kvinde…

Afrikansk dating – vil du møde afrikanske kvinder? Så er du kommet til det HELT rigtige sted.

Fænomenet, hvor afrikanske kvinder møder og går i forhold med mænd fra andre verdensdele, er bestemt ikke noget nyt. Det er blot blevet meget nemmere – heldigvis. Det har aldrig været nemmere at møde en smuk afrikaner, end det er tilfældet lige nu.

Der findes rigtig mange kvinder fra Afrika, der søger kærligheden udenfor Afrika. Det kan der være nok så mange årsager til, men faktum er, at det sker i høj grad. En del af kvinderne kan måske eftersøge et bedre liv med meget bedre fremtidsmuligheder, eller de bare ønsker at finde sig et vaskeægte kærlighedseventyr – måske med dig som den ene hovedrolle indehaver?

Der er desuden heller ikke ligefrem mangel på muligheder indenfor afrikansk dating – en simpel søgning efter “afrikansk dating” præsenterer flere end 3.290.000 resultater – det må vel være rigeligt til selv den mest kræsne person – og måske lidt flere end du har lyst til at gennemse?

Vi har gjort det nemt for dig her hos Fraekt.dk – for vi har nemlig gennemset dem for dig, og fundet frem til dine bedste muligheder, hvis du vil have succes med din afrikanske dating. Herunder kan du se en liste med de absolut bedst egnede datingsider, hvis du vil møde kvinder af afrikansk afstamning. Held og lykke med din afrikanske dating!

I

3111+ online

Fyldt med smukke afrikanske kvinder
Kontakt kvinder i alle aldre
Hurtig & nem oprettelse
Kan benytte gratis og betalt
I

4931+ online

Kvinder fra hele verden + Afrika
Brugeroprettelse på 1 minut!
Nok den største internationale datingside
Kan benytte gratis og betalt
I

419+ online

Ekstremt mange kvinder fra Kenya & Afrika
STORT antal nye medlemmer hver dag!
Opret dig og se de smukke profilbilleder
Kan benytte gratis og betalt
I

863+ online

VILDT mange kvinder fra Afrika & Sydafrika
Kvinderne elsker mænd fra Skandinavien
Opret dig lynhurtigt, og se smukke kvinder
Kan benytte gratis og betalt

Derfor har vi valgt disse afrikanske dating sider

Herunde kan du finde yderligere og mere dybdegående information om de datingsider, der er blevet udvalgt for oven – og hvorfor det er dem, der giver dig den største mulighed for at møde afrikanske kvinder.

AfroIntroductions

Dit sikre valg til at møde afrikanske kvinder

Hvis du har lyst til at møde en afrikansk kvinde og påbegynde din afrikanske dating så hurtigt som muligt, er dette et oplagt valg for dig. Du finder næppe en afrikansk datingside med flere smukke afrikanske kvinder, end denne hjemmeside tilbyder.

Hjemmesiden fokuserer udelukkende på at skabe kontakt mellem kvinder fra Afrika, og mænd fra udlandet, og i særdeleshed Danmark. Som man kan læse på hjemmesiden, er der gennem årene blevet dannet RIGTIG mange par.

Du kan ganske omkostningsfrit oprette en profil og give hjemmesiden et forsøg. Hvis du uploader et profilbillede, har kan du se andre profilers billeder i stor størrelse (og dem er der godt nok mange af!).

AfroIntroductions drives af firmaet Cupid Media, som driver en lang række af internationale datingsider. Benytter du en hjemmeside fra dette firma, er du 100% sikker på, at dine personlige oplysninger opbevares forsvarligt, og sikkerheden er helt i top. 

Ønsker du at kommunikere med et andet medlem, skal enten du eller det andet medlem have et premium medlemskab. Hvis du er seriøs i din søgen, anbefales det i høj grad at anskaffe sig et premium medlemskab – så kan du sende alle de breve, til alle de medlemmer som du kan nå. Det er bare at klø på!

InternationalCupid

Til dig, der søger afrikanske kvinder, men er nysgerrig efter kvinder fra andre lande

Selvom hjemmesidenavnet ikke ligefrem antyder et stort fokus på afrikanske kvinder og afrikansk dating, er InternationalCupid alligevel værd at nævne. For det første så har de RIGTIG mange medlemmer fre hele verden. For det andet, så er enormt mange af dem netop fra Afrika!

For at være 100% sikker, var jeg inde at kigge på antallet af medlemmer fra forskellige afrikanske lande – og her er resultaterne:

Kenya – 1000+ kvinder

Sydafrika – 1000+ kvinder

Nigeria – 1000+ kvinder

Namibia – 1000+ kvinder

Mozambique – 1000+ kvinder

Zambia – 1000+ kvinder

Zimbabwe – 1000+ kvinder

Uganda – 1000+ kvinder

Som du kan se, så er der mange medlemmer fra mange forskellige afrikanske lande. Jeg kan garantere dig for, at der er flere, end dem der er blevet listet op herover. Forresten – så betyder tallet 1000+ bare, at søgeresultatet frembragte flere end 1000 kvinder. 

Det gode ved InternationalCupid, hvis du skulle benytte dig af denne dating hjemmeside er, at du kan møde søde kvinder fra hele verden, og ikke bare Afrika. Desuden er der også mange afrikanere registreret på siden, som allerede er bosat udenfor Afrika.

KenyanCupid

Datingside med tonsvis af afrikanske kvinder, og især fra Kenya

Er du fast besluttet på at møde en kvinde fra Afrika, eller måske mere specifikt Kenya, er denne hjemmeside lige noget for dig.

Med tonsvis af smukke kvinder fra hele Afrika, og ENORMT mange fra Kenya, er fundamentet for din succes i hvert fald lagt. På denne side, ligesom de andre her på siden, får du også gratis oprettelse, så du kan teste siden og se, om den er noget for dig.

Noget af de fede ved denne hjemmeside er, at du lynhurtigt kan oprette en profil (tager ikke engang 2 minutter, hvis du er hurtig på tastaturet og knapperne). Hvis du har lyst, kan du oven i købet benytte Facebook til at logge ind (ingen af dine Facebook venner kan se du har registreret dig herpå, bare rolig).

Noget andet fedt er, at laaangt de fleste kvinder her på siden, er interesseret i at flytte til et andet land, hvis muligheden byder sig. Ellers var de vel ikke registreret på en international dating hjemmeside?

Om ikke andet, så kan du inde i hver profil se, om de er interesseret i det eller ej – det er noget af den information man skal udfylde i sin profil. 

Inde på hjemmesiden kan du læse erfaringer fra tidligere medlemmer, der har haft succes og fundet kærligheden på siden!

SouthAfricanCupid

En af de ‘nyere’ skud på stammen af dating-hjemmesider som produceres af Cupid Media, er SouthAfricanCupid. Som navnet i høj grad antyder, finder du primært kvinder fra store dele af Afrika, og i særdeleshed Sydafrika.

Langt de fleste registrerede kvinder på hjemmesiden ønsker at finde sig en sød og kærlig mand, som hellere end gerne må være bosat udenfor Afrika. Især danskere og andre mennesker fra Skandinavien er i “høj kurs” – prøv bare selv, og se hvor populære danskere er.

Det koster ingenting at registrere sig på hjemmesiden. Jeg vil dog anbefale dig at uploade et profilbillede også, hvis du vil teste siden, inden du beslutter dig for at bruge den. Gør du det, kan du nemlig se andre medlemmers billeder i stor størrelse.

Når du er logget ind på din profil, kan du benytte et højteknologisk søge-system. Du kan søge efter kvinder som har specifikke kropstræk, personlighedstræk eller baseret på hva’ de søger efter. Det er meget godt, med alle de medlemmer, som der er – så du kan bevare overblikket, selvom der fremvises utallige af profiler.

4 stærke anbefalinger til dig, der er seriøs og vil igang med afrikansk dating

Benyt altid en anerkendt og sikkerhedsmæssig forsvarlig hjemmeside til afrikansk dating

Der er måske nok noget nemmere at sige, end det er at efterleve. Heldigvis kan du forholde dig ganske sikker, hvis du følger nogle få retningslinjer – eller benytter en datinghjemmeside vi anbefaler her på hjemmesiden.

Hvordan ved man, at en hjemmeside har styr på sikkerheden?

Den første anbefaling er, at benytte en hjemmeside med HTTPS beskyttelse. En HTTPS beskyttelse gør, at følsomme oplysninger du indtaster beskyttes med kryptering. Dit kodeord til hjemmesiden krypteres, og det samme gør sig gældende, hvis du beslutter dig for at købe et medlemskab – så krypteres dine betalingsoplysninger, sådan at ingen kan se dem. End ikke dem, der ejer hjemmesiden, kan se dem. 

Du kan lynhurtigt se, om den hjemmeside du befinder dig på, er med HTTPS beskyttelse, ved at se efter hængelåsen. Kig i det felt, hvor du skriver navnet på hjemmesiderne, du går ind på, og se ude i venstre side; Er der en hængelås som foroven? Så er den HTTPS beskyttet.

Der findes flere dating-hjemmeside, som lover mere, end hva’ de kan holde. Derfor er det altid en god idé, at benytte en god portion sund fornuft. Virker det for godt til at være sandt, så er der en overvejende mulighed for, at det ikke er sandt. Hvis du finder en ny datingside, som har masser af medlemmer i lige præcis dit eget nabolag, bør du liiige tænke en gang over det.

Invester i et medlemskab, når du har fundet den rigtige side til afrikansk dating

Hvis du er seriøs i din søgen, så bør du helt sikkert kraftig overveje at købe et Premium medlemskab på den hjemmeside, du kan lide at benytte.

Hvorfor bruge penge på det, hvis det kan undgås, tænker du?

Svaret er ganske simpelt: På langt de fleste hjemmesider skal enten DU eller den du vil sende brev til, have et betalt medlemskab, før breve kan udveksles. (Ejeren af dating-hjemmesiden skal jo også tjene penge).

Vælger du fra start af, at investere i et medlemskab, kan du sende ALLE de breve du vil, til ALLE de medlemmer du har lyst til – og så er chancen for at møde en sød afrikansk kvinde jo noget større.

TIP:  Når du køber et medlemskab, kan du med fordel se, om der er penge at spare. Mange afrikansk dating hjemmesider tilbyder at købe medlemspakker, der dækker en længere periode, eksempelvis 3, 6 eller endda 12 måneder af gangen. Jo flere måneder du køber medlemskab i, jo flere penge kan du spare.

Lad og tage InternationalCupid som eksempel. Her koster 1 måneds medlemskab 300DKK – hvis du køber en enkelt måned. Hvis du køber 3 måneders medlemskab fra start, så koster det KUN 600dkk – du får altså en HEL måned med for samme månedspris.

Udfyld din profil grundigt og tiltalende, tag nye billeder, og vær bare sig selv

Hvis der er noget der kan gøre dig attraktiv for de afrikanske single-kvinder der besøger din profil, er det at holde den opdateret og interessant. Benyt vellignende billeder (tag ikke billeder af dit ansigt i frøperspektiv!), og udfyld så mange relevante information som muligt, i din profil.

Der vil oftest være nem mulighed for at udfylde de fysiske karakteristika som farven på dit hår, dine øjne, højde, vægt og lignende. Til gengæld er du nødt til at finde din forfatter-fingre frem, når det kommer til profilteksten. Hvad kan du lide at lave? Går du til sport? Hva’ søger du i en afrikansk kvinde? Hva’ kan du tilbyde hende?

For at gøre det lidt nemmere, kan du besøge nogle andre profiler for at finde inspiration. Jeg vil dog ikke anbefale dig, at skrive noget om hvor mange penge du tjener – lad også vær med at fremvis dine materialistiske succeser på billederne – det er rendyrket lokkemad for svindlerne – hvilket bringer mig til næste punkt!

Identificer snydepelse og scammers, inden de når at skuffe eller snyde dig

De forskellige afrikanske datingsider bliver heldigvis bedre og bedre til at skærme for de mennesker, der udnytter deres dating-platforme til snyd og svindel. Dog sker det stadig, at de får oprettet sig på hjemmesider, og påbegynder deres snyderier.

Den første regel jeg har lavet, er, at du aldrig må sende penge til en person, du ikke har mødt endnu. Følger du denne, er du i stort omfang sikret fra at blive snydt, og lide økonomisk last.

Hvordan fungerer disse snyderier?

Det kan de gøre på mange måder, men jeg vil her fortælle dig om én af de mest udbredte metoder. Det er som oftest mænd, der opretter en kvindelig profil på en datingside, og så smider han et falsk billede på profilen (af en smuk kvinde). Herefter vil der – på et tidspunkt – være en eller flere mænd, der skriver til profilen. Snydepelsen begynder så at opbygge et ‘forhold’ til en eller flere af disse mænd, der helt uskyldigt tror, de er i kontakt med kvinden på billedet. Når forholdet er bygget godt op, kan den snydende mand begynde at anmode om penge til eksempelvis en flybillet, eller anmode om penge i forbindelse med en personligt tragedie (dødsfald eller lignende). Disse snydere vil benytte sig af alle midler de kan – uden omtanke for modparten.

I

3111+ online

Fyldt med smukke afrikanske kvinder
Kontakt kvinder i alle aldre
Hurtig & nem oprettelse
Kan benytte gratis og betalt